Hentbol Bayanlar Süper Liginin 6. Haftası Erteleme Maçında, Son Şampiyon Yenimahalle Belediyespor’u Ağırlayan Ardeşen Gençlikspor (GSK) 57 Dakika Boyunca Önde Götürdüğü Maçta 60. Dakikanın Sonunda Salondan 26–26 Beraberlikle Ayrıldı. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda Oynanan Karşılaşmanın İlk Yarısı ise 15–13 Ardeşen GSK Üstünlüğünde tamamlanmıştı. 

Ankara Bölgesi Hakemleri Murat Çelik ve Ömer Cengiz ikilisinin yönettiği karşılaşmanın 57 dakikasına kadar üstünlüğünü koruyan Ardeşen GSK, son 3 dakika içerisinde tartışmalı hakem kararları sonucu karşılaşmadan 26–26 berabere ayrıldı. 

Maç sonu bazı seyirciler hakemlere tepki gösterdi. 

ARDEŞEN 1 AYDA 7 MAÇ YAPACAK 

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ve Avrupa Kupa Galipleri Kupasındaki Temsilcimiz Ardeşen Gençlikspor, 1 Ayda 8 Maç Yapacak. Aralık Ayında Başlayacak Olan Türkiye Kupası Maçları ile Ardeşen GSK’nın Maç Takvimi Adeta Baş Döndürecek. 

Kasım Ayı içerisinde, 5 Lig Maçı, 2 Avrupa Kupası Maçına Çıkacak Olan Ardeşen Gençlikspor, 8 Kasım da Trabzon Zağnosspor’a Konuk Olacak. Dişi Atmacalar 15 Kasım da Avrupa Kupasında Danimarka deplasmanında Team Esbjerg takımına konuk olacak. Bordo-Beyazlılar yurda döner dönmez 18 Kasım’da İzmir BŞB’yi ağırlayacak. Avrupa Kupası Rövanş maçında ise 22 Kasım da Team Esbjerg’i ağırlayacak olan Ardeşen GSK, 24 Kasım da Eskişehir Anadolu Üniversitesi deplasmanında 26 Kasım da ise Genç Uşakspor deplasmanında mücadele edecek. Serinin ve devrenin son maçı ise 1 Aralık’ta Ardeşen’de Ankara 1910 spor kulübü maçı ile oynanacak. 

Salon: Ardeşen Meslek Yüksekokulu

Hakemler: Murat Çelik, Ömer Cengiz 

Ardeşen Gençlik: Graovac (Jelena), Grubisiç 1, Vuckovic 4, Burlachenko, Andruchuk 2, Jankovic 3, Georgijev 8, Olga Vashchuk 3, Kübra Yılmaz 5, Duygu Sakallı 

Yenimahalle Belediyespor: Rombescu, Marina Tankaskaya 7, Beyza, İrem, Özge Yakar, Esra Gündar 1, Yeliz Özel 8, Olga Laiuk 6, Gace 1, Chumak, Wysokinska, Duygu Soysal, İlkova 3

Devre: 15–13

İki dakika cezası alanlar: Burlechenko, Vashhuk, Grubisiç (Ardeşen Gençlik)  Laiuk (2), Duygu Soysal, İlkova (Yeni Mahalle Belediyespor)