Başkan Kahya ve ekibi Trabzon su ürünleri enstitüsüne, İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğüne, Kara Yolları 10. Bölge Müdürlüğüne, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ve DSİ 22. Bölge Müdürüne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ardeşen Belediye Başkanı olarak seçilerek 4 Nisan tarihi itibariyle göreve başlayan Başkan Avni Kahya özellikle seçim vaatleri olarak gündeminde olan projelerin hayat bulması adına çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Projelerin yatırıma dönüşmesi adına yaptığı temaslardan oldukça olumlu geri dönüşler aldığını belirten Başkan Kahya; "Her şey ortak sevdamız Ardeşen ve Ardeşen'imizin güzel insanları içindir. Bizler her daim hizmet adına elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik, çekinmeyeceğiz. Ardeşen'de tevazu ve samimiyetle Ak Belediyeciliğin ve Gönül Belediyeciliğinin en güzel örnekleri hayat bulacaktır." diye konuştu.

Başkan Avni Kahya projelerini yatırıma dönüştürme adına temaslara başladı; Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya yapılan ziyaretler hakkında şunları kaydetti: " Ortak sevdamız Ardeşen için düşündüğümüz projeleri yatırıma dönüştürmek için, kaynak bulup devlet desteği alma adına ziyaretlerimize bismillah diyerek başladık. Bu anlamda Trabzon su ürünleri enstitüsü Müdür Vekili Ercan Küçük, İller Bankası Bölge Müdürlüğü Erdoğan Topçu, Kara Yolları 10. Bölge Müdürlüğü Selahattin Bayramçavuş, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü Lütfü Aydın ve DSİ 22. Bölge Müdürü Dr. Emre Akçalı'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirerek İlçemizde hayat bulacak olan projelerimiz hakkında fikir birliği yaptık. Olumlu sonuçlar aldığımız ziyaret ve temaslarımız Ardeşen’imize hayırlı olsun."Dedi.