Panel öncesi Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret eden Dernek Başkanı Ramazan SARI ve arkadaşları belediye Başkanı Hakan Gültekin’e panelin tertibinde vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ardeşen’de bulunan lise son sınıf öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programa İstanbul’un muhtelif üniversitelerinde okuyan sekiz kişilik üniversite öğrencisi panelist konuştu. Programa Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN; Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR ve Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.


  
Ardeşenliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ramazan SARI öncülüğünde gerçekleşen panelin gayesini kendiside üniversite öğrencisi olan Ramazan SARI;  “bu panelle üniversiteye hazırlanan öğrencilerin üniversiteli gözüyle anlatılması hedeflediklerini,  üniversite hayali ve hedefinde olan öğrencilere örnek olduklarını, bu anlamda ufuk araladıklarını” söyledi. 



Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’de bu tür organizasyonları her fırsatta desteklediklerini,  öğrencilerin gelişimi ve gelecek hedeflerini belediye olarak son derece önemsediklerini, bu manada birçok önemli adımların atıldığını, en son Ardeşen Vakfı çalışmalarını yürüttüklerini, bu çalışmalarda önemli mesafe kat edildiğini” söyledi.