İstanbul eski Milletvekili, Adalet Bakan Yardımcısı ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Ardeşen'li Yıldız Seferinoğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Rize geneli ilçeler arası en fazla ol alarak Ardeşen Belediye Başkanı Seçilen Avni Kahya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aslen Ardeşen'li olan AK Parti seçim işleri Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilliği görevlerinde önemli hizmetleri olan, Adalet Bakanlı Yardımcısı ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız Seferinoğlu memleketi olan Rize'nin Ardeşen İlçesinde 2019 yerel seçimlerinde önemli bir oy farkıyla Belediye Başkanı olan Avni Kahya'yı makamında ziyaret etti.

Seferinoğlu'nun ; Belediye Başkan Yardımcısı Macit Moral, Rize İl Teşkilat Üyesi İbrahim Kutanoğlu, Belediye Meclis Üyesi Fatih Öney ve vatandaşlarla birlikte makamında karşılayan Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, yapılan bu nazik ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

"Rize'mizin evladı, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Milletvekilliği görevlerini en iyi şekilde yürüten, Adalet Bakan Yardımcısı ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Kıymetli Ardeşen'li hemşehrimiz Sn. Yıldız Seferinoğlu Beyin bizlere yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederken, 4 Nisan 2019 tarihi itibariyle devraldığımız ve ortak sevdamız olarak nitelendirdiğim Ardeşen için çıktığımız hizmet yolunda Gönül Belediyeciliğini tevazu ve samimiyetle halkımıza ulaşmasında köprü olacak olan Belediye Başkanlığı görevimizde teşekkür ve tebrik için makam ziyaretine gelen her kesimden gönül birliği yapanlara teşekkür eder, en kalbi duygularımla şükranlarımı arz ederim. Avni Kahya Ardeşen Belediye Başkanı."