Arhavi Belediyesi’nde kadrolu işçiler ve  Personel Ltd. Şti. ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu sözleşmesi imzalandı. Belediye kadrolu ve şirket bünyesinde görev yapan personelin maaşlarına yapılan sözleşme ile  %70 oranında iyileştirme yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Belediye Personel Ltd.Şti. Genel Müdürü Engin Erkan, Belediye İş Sendikası Rize-Artvin şube başkanı Yaşar Kaspar ve personellerin katılımıyla belediye kademe hizmet noktasında imza töreni yapıldı.

Arhavi Belediyesi Kadrolu ve Personel Ltd. Şti. bünyesinde görev yapan personelin maaşlarında %70 oranında artışa ek olarak sosyal haklarda da iyileştirme yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada; “Sözleşmenin tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Sendika temsilcimiz ile birlikte imkanlarımızı zorlayarak işçilerimize verilebilecek en üst seviyede artışı sağlamaya gayret ettik. Yıllık bazda % 70 zam ile işçilerimizin maaşlarında ve özlük haklarında önemli bir iyileştirme sağlamış olduk” dedi.

Belediye İş Sendikası Rize Artvin Şube Başkanı Yaşar KASPAR Belediye Başkanımız sayın Vasfi KURDOĞLU Başkanıma ve Başkan Yardımcımız sayın Engin ERKAN başkanıma emeğe ve emekçilere destek ve katkıları için Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum, temsilcilerimize ve üyelerimize katkıları için teşekkür ederim.dedi