Siirt’in Eruh ilçesinde tarım aracının altında kalarak ağır yaralanan bir kişi, askeri helikopterle hastaneye yetiştirildi.
Edinilen bilgilere göre Eruh ilçe merkezinde, tarım aracı olarak tabir edilen pat-pat motoruyla bağını süren İbrahim Demir (20), aniden üzerine devrilen aracın altında kalarak ağır yaralandı. Olayın İlçe Kaymakamlığı’na bildirilmesi üzerine yaralı genç için Siirt 3’üncü Tugay Komutanlığı’ndan sıhhiye talebinde bulunuldu. Sabah erken saatlerinde yaşanan olaydan 1 saat sonra Siirt askeri birlikten havalanan helikopter, yaralı genci Eruh’tan alarak Siirt Devlet Hastanesi’ne yetiştirdi.
Olayı anlatan AK Parti Eruh İlçe Başkanı Cevher Çiftçi, İbrahim Demir’in yaralandığı haberi üzerine kaymakamlık ve valilikle yaptıkları temasın olumlu sonuçlandığını, Eruh’tan alınan yaralının Siirt’te sorunsuz götürülerek tedavi altına alındığını söyledi. Çiftçi, yetkililere teşekkür etti.
Her iki bacağı kopmak üzere olan İbrahim Demir’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.