ANKARA (İHA) – Ankara’da iki otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada aracın içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.
Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi Altınay Caddesi’nde seyir halindeki bir minibüs, 06 AG 9445 plakalı araç ile 06 REN 99 plakalı aracı trafikte sıkıştırdı. Minibüsün sıkıştırmasından kurtulmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden 06 AG 9445 plakalı aracın sürücüsü Nihal Caner, Eren Şahbaz yönetimindeki 06 REN 99 plakalı aracın üzerine doğru sürdü. Şahbaz yönetimindeki aracı da önüne katarak ilerleyen Caner, yolun kenarında park halinde duran kamyona çarparak durabildi. Kazada araçta sıkışan Caner, kazanın olduğu yere yakın bir yerde çıkan yangına müdahale için gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Caner ve Şahbaz, olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Kamyonun ana cadde üzerinde hatalı park halinde olması kazanın faturasını arttırdı.
Kazanın görgü tanığı olan bir kişi, bir minibüsün iki aracı da sıkıştırdığını belirterek, kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve önüne diğer aracı da alarak kamyonun altına girdiklerini ifade etti. Görgü tanığı, minibüsün hızla olay yerinden uzaklaştığını ve olayın heyecanıyla plakayı almayı unuttuklarını söyledi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.