Bilecik’in Osmaneli ilçesi yakınlarında, beton mikseriyle bir minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İznik’ten Pamukova istikametine doğru seyir halinde olan Talat Taş (48) yönetimindeki 11 EF 863 plakalı beton mikseri, Yeşilçimen köyü yakınlarında karşı yönden gelen Zeki Dedecan (43) yönetimindeki 54 YR 416 plakalı minibüs ile çarpıştı. Yağışlı hava ve yolun kaygan olması sebebi ile mikser sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği iddia edilen kazayı her iki araç sürücüsü de hafif sıyrıklarla atlattı. Minibüste bulunan R.A. (45), A.T. (23), Z.U. (24), A.Y. (25), Ö.Ç. (24), A.S. (26) ve T.G.(19) isimli şahıslar yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil Servis görevlileri yaptı. Yaralılardan R.A., Ö.Ç., A.S. ve T.G. isimli şahıslar ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Diğer yaralılar A.T., Z.U. ve A.Y. ise, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat Osmaneli İlçe Jandarma Komutanılığı tarafından sürdürülüyor.