Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir kişi, birlikte alkol aldığı arkadaşını aralarında çıkan tartışma sonrasında bıçaklayarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre olay, Camiatik Mahallesi Çakar İş Merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, İlker C. (30), arkadaşı Kenan Gümüş (47) ile iş merkezinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra ikili arasında nedeni henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İlken C., masa üzerinde bulunan bıçağı alarak Kenan Gümüş’ü üç yerinden bıçakladı. Daha sonra iş merkezinde polisi ve ambulans arayarak bir kişiyi bıçakladığını belirten İlken C., olay yerinden ayrıldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Kenan Gümüş’ün öldüğünü belirledi.
Olay yerinden ayrılan İlker C.’nin bir kamyonet ile Süleymanpaşa ilçesindeki evine gittiğini belirleyen polis, buradaki adrese baskın düzenledi. Eve girmek üzereyken yakalanan ve üzerindeki elbiseleri kanlı olan İlker C., gözaltına alınarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Hayatını kaybeden Kenan Gümüş’ün cesedi ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.