İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kız kardeşi ve 9 yaşındaki oğluyla birlikte yaşayan 27 yaşındaki kadın Ankara’dan gelen dayısının torunu tarafından başından vurularak öldürüldü. Genç şahıs daha sonra tabancayla başına ateş ederek intihar etti.
Olay, saat 18.00 sıralarında Maliyeciler Mahallesi 52/125 sokakta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Evden çıkan silah sesini duyan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde 2 kişiyi başından vurularak öldürülmüş halde buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada, başına ateş edilerek öldürülmüş şahısların Aynur Özilban ve Erhan Karadiken (27) olduğunu belirledi.
Ankara’dan bir gün önce geldiği belirlenen, nakliye firmasında çalışan Erhan Karadiken’in elindeki tabancayla önce Aynur Özilban’ı başından vurduğu ardından da başına ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.
Öte yandan Erhan Karadiken’in cesedinin yanında bulunan notta “ben onu karım gibi seviyordum, ancak başka erkeklerle mesajlaşıyordu” yazılı olduğu öğrenildi. Aynur Özilban ve Erhan Karadiken’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.