Bursa’nın Orhangazi ilçesinde çıkan yangında bir ev kül oldu. Hurda toplayarak geçimini sağlayan adam, 5 kişilik ailesiyle sokakta kaldı.
Şevket Durmuş Caddesi’nde Muhammet Özmen’e ait müstakil evde dün gece yangın çıktı. Evinde elektriği kesildiği için ailesi akrabalarında kalan Muhammet Özmen, saat 22:15 sıralarında iki gündür uğramadığı evine geldi. Çocuk odasından yükselen alevleri gören Özmen, itfaiyeye haber verdi. Ekipler müdahale etse de, Özmen ailesinin kiracı olarak yaşadıkları ev kullanılmaz hale geldi. Yangının gerçek bilançosu ise gün aydınlandığında ortaya çıktı. 5 kişilik ailenin yaşadığı evdeki bütün eşyaların kül olduğu görüldü çıktı. Kapıları, banyo malzemeleri de yanan evde yer kalebodurları bile ısıya dayanamayarak patladı.
Evde olmadığına şükrettiğini söyleyen Muhammet Özmen, 3 gündür elektriklerinin kesik olduğunu bildirdi. Yangının nasıl çıktığını anlayamadığını belirten Özmen, eşi ve 3 çocuğuyla birlikte sokakta kaldı. Özmen ailesi yangından sonraki ilk geceyi ise akrabalarında geçirdi. Komşularının kıyafet yardımı yaptığı Özmen ailesi yetkililerden yardım bekliyor. Muhammet Özmen, hurda toplayarak geçimini sağladığını ve bütün varlığının yanan evde kül olduğunu ifade etti.