Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sürücüsünün park halinde bıraktığı hafriyat kamyonu freni boşalınca direklere çarpıp devirerek evin bahçesine daldı. Facianın eşiğinden dönülen kaza ucuz atlatıldı.
Kaza, ilçeye bağlı Deliller Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait TESKİ kamyonunu park eden şoför mola vermek üzere bir süreliğine aracın başından ayrıldı. Şoförün uzaklaştığı sırada freni boşalan kamyon, yokuş aşağı hareket etmeye başladı. Tehlikeli bir şekilde hızlanan kamyon, önüne çıkan elektrik direklerini devirip bir evin bahçesine girerek durabildi.
TREDAŞ EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ
Facianın eşiğinden dönülen kazada şoför ve mahalle sakinleri, durumu Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kazada kamyonda maddi hasar meydana gelirken, devrilen direkler TREDAŞ ekiplerince yerine konuldu.
Öte yandan, kazaya ilişkin açıklamada bulunan Deliller Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özgür, "İnanmak zor ama mahallemizde çok ilginç bir kaza meydana geldi. Neyse ki cana bir şey gelmedi. Çok şükür kaza ucuz atlatıldı" dedi.