Antalya’da ağır tonajlı vincin üzerinden geçtiği 1 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine gelen baba, “Yavrum sen kalk oradan ben yatayım oraya” diyerek feryat etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Kepez ilçesindeki Akdeniz Sanayi Sitesi’nin 5036’ıncı sokağı üzerinde meydana geldi. Vinç operatörü Orhan Y. 07 ELP 84 plakalı vincinin bakım ve tamiri için sanayiye getirdi. Tamirhanede çalışan bir çocuk babası Eyüp Akıncı (25), vinci tamir etmek için altına girdi. İddiaya göre Akıncı, vinç operatöründen aracının vitesini boşa almasını istedi. Bu sırada hareket eden ağır tonajlı vinç akıncının üzerinden geçti. Ağır yaralanan Akıncı’ya arkadaşları müdahale edip durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
BABANIN FERYADI YÜREK BURKTU
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Akıncı’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis çevrede güvenlik şeridiyle önlem alırken olay yerine gencin yakınları geldi. Baba Ali Akıncı oğlunu kanlar içerisinde yerde yatar vaziyette görünce ağıtlar yakıp feryat etti. Sinir krizi geçiren baba Ali Akıncı, “Oğlum Eyüp sen nasıl ezildin. Yavrum sen kalk oradan ben yatayım oraya Eyüp” diye feryat etti. Sinir krizi geçiren Eyüp Akıncı’nın kardeşi ise ambulansa alınarak sakinleştirildi.
Vinç operatörü Orhan Y. gözaltına alınırken polis olaya ilişkin çevrede soruşturma başlattı.