Malatya’nın Pütürge ilçesinde bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Kaza, Pütürge ilçesine bağlı Teluşağı ile Uzunkoru köyleri arasında meydana geldi. Aydın Erdoğan yönetimindeki 34 YK 8049 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesiyle, bölgeye itfaiye, kurtarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye Daire Başkanlığı arama kurtarma ekipleri uçurumdan aşağı inerek, yaralıları yola çıkardı. Sürücünün durumu ağır olan annesi Gazel Erdoğan hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Sürücü Aydın Erdoğan’ın hastanedeki tedavisi ise devam ediyor.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
DİLEK MAHALLESİ’NDE KAZA: 2 YARALI
Dilek Mahallesi girişinde ise iki aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. 445 KY 136 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen 44 LV 492 plakalı kamyona çarptı. Kazada otomobil içerisinde bulunan 2 kişi yaralanırken, yaralılar olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
TRAMBÜS DİREĞİNE ÇARPTI
Çevre yolunda yaşanan bir başka kazada ise bir araç yol kenarındaki trambüs direğine çarptı. Malatya istikametine ilerleyen 06 DT 2729 plakalı pikap, Şehir Gösteren mevkiinde trambüs direğine çarptı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.