Van’da 4,5 ay önce kaybolan Nehir Aslan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Baba Erkan Aslan Aklında olayla ilgili hiçbir şüphe olmadığını söyledi.
4,5 ay önce Van’ın Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesinde kaybolan ve bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki Nehir Aslan’ın cesedi evine yakın bir gölette bulundu. Minik Nehir’in cenazesi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na getirildi.
Küçük kızın otopsi işlemleri devam ederken Adli Tıp Kurumu’na gelerek görüşme yapan baba Erkan Aslan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Baba Aslan, “Adli Tıp Kurumu Başkanı ile görüştüm. Bana gece gündüz çalıştıklarını söylediler. En geç yarın öğlenden sonra teslim edeceklerini söylediler. Cenazeyi memlekete götüreceğim. Çok titiz şekilde çalışıyorlar. Çok büyük ilgi gördüm kendilerinden. İnşallah yarın cenazeyi teslim alacağım. Arandı, siz de yanımızdaydınız. Çalışmayı gördünüz. O insanlar geceyi gündüze katıp aradılar ama Allah’ın işi göstermeyen Allah göstermiyor. Kaderinde bu varsa budur. Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aklımda hiç şüphe yok” dedi