Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşanan otomobil hırsızlığı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Fatsa Belediyesi önünde meydana gelen hırsızlık olayında, siyah montlu hırsızlık zanlısı, önce çevrede araştırma yaptı, sonra araca binerek kayıplara karıştı.
Fatsa’nın Yalıköy beldesinde bir dönem belediye başkanlığı da yapan Ahmet Ulu, camiden döndüğünde, park ettiği arabasının yerinde olmadığını fark etti. Emniyet güçlerine haber veren Ahmet Ulu, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasını emniyet güçleri ile birlikte inceldi. Olayla ilgili gelen ihbarın ardından "araç hırsızlığı" ile ilgili olarak araştırma başlatan Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alarak aracı çalan şahsı bulmak için çalışma başlattılar.
Aracın çalındığını fark etmediklerini belirten çevredeki esnaflardan Muammer Kuru, “Hırsız, aracın çevresinde biraz geziyor ve kapısını bir şekilde açarak arabayı çalıştırıyor. Öndeki ve arkasındaki park halinde araçlara çarparak buradan uzaklaşıyor. Kısa boylu, biraz kilolu ve saçlarının önü dökük birisiydi” dedi.
Araç sahibi Ahmet Ulu ise, “Aracımı park ederek namaza gittim. Geldiğimde aracımı park ettiğim yerde bulamadım. Şüphelendiğim kimse yok” diye konuştu.