Bahçelievler’de babasının kendisine kızmasına içerleyen 14 yaşındaki Elmas Karamazak, evi terk etti. Gözü yaşlı aile 4 gündür haber alamadıkları kızlarının eve dönmesi için çağrıda bulundu.
Alınan bilgiye göre, Bahçelievler’de oturan Elmas K., geçtiğimiz günlerde babası ile tartıştı. Bu sırada babasının kendisine kızıp tokat atmasına içerleyen kız çocuğu evini terk etti. Aile, kızlarının sakinleştikten sonra geri döneceğini düşünüp bir süre bekledi. Ancak aradan geçen 4 güne rağmen geri dönmeyen ve kendisinden haber alınamayan Elmas, ailesini endişelendirdi. Aile durumu polise bildirerek yardım istedi. Ancak aramalara rağmen Elmas’tan henüz bir haber alınamadı. Aile son bir çare olarak medya üzerinden kızlarına ‘geri dön’ mesajını iletti.
Baba Remzi Karamazak, “Kızım 4 gündür kayıp. Kardeşiyle tartıştı, ben de kızdım. Bunun üzerine evi terk etti. Bir daha geri dönmedi. Polis her tarafta arıyor’’ dedi.
Konuşmakta güçlük çeken baba, “Yanına hiçbir şey almadı. Parası da yok. Hiçbir şekilde ulaşamıyoruz, aramadı. Arkadaşlarına sorduk, bilen duyan yok. Sadece gittiği akşam sadece Bahçelievler Kuleli Parkı’nda görülmüş. Ne şartlarda olursa olsun eve gelmesini istiyorum. Çok özledim, kardeşi ağlıyor’’ diye konuştu.
Kızını çok özlediğini ifade eden anne Fatma Karamazak, “Ufak bir tartışmaya eşim bir tane tokat vurdu. Gelmesini istiyoruz. Hepimiz perişanız. Şartlar ne olursa olsun gelsin’’ dedi. Kızının sesini duymak isteyen anne Karamazak, “Hiçbir haber alamadık senden. Arkadaşlarına, polislere, her yere bildirdik seni Elmas. Her yerde seni arıyoruz. Gel" diyerek kızına sesini duyurmaya çalıştı.
Gözü yaşlı babaanne Elmas Karamazak ise “Ben büyüttüm onu. Nerede olursa olsun o benim yavrum. Hiç kimse ona bir şey söyleyemez. Ben onu almaya geldim, gelsin dönsün. Benim bir tanem o ve çok özledim’’ diye konuştu.