Şanlıurfa’da sel sularının arasında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Şanlıurfa’da sel sularının dolduğu alt geçitte mahsur kalanlardan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

15 Mart 2023 Çarşamba 15:28
Şanlıurfa’da sel sularının arasında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Şanlıurfa’da sel sularının dolduğu alt geçitte mahsur kalanlardan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Abide Kavşağı sel suları nedeniyle sular altında kalırken, araçları ile alt geçitte mahsur kalanlardan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Arama kurtarma ekipleri tarafından ölü olarak bulunan kişinin cenazesi, ekipler tarafından sudan çıkarıldı.

Ambulansta yapılan müdahalede hayatını kaybettiği belirlenen şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırılırken, şahsın kimliği ise henüz belirlenemedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.