Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’de hizmet veren ekmek fırınının başlattığı “Askıda Ekmek” uygulaması ile dikkatleri üzerine çeken işletme sahibi Yılmaz Tüfekçi’yi ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti.

BAŞKAN KASAP “PAYLAŞIRSAK BARIŞ OLUR”…
Türkiye’de Fakirliği önlemede ve sosyal yardımlaşmada yeni bir sayfa açan “Askıda Ekmek” uygulaması ile toplumsal yardımlaşmanın filizlenen yeni yüzü haline gelen, Rize’li esnaf Yılmaz Tüfekçi’yi işyerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Kasap,” Projeye sahip çıkıp çalışmaya katkı sunan fırıncı esnafımızı tebrik ediyorum. İnşaallah bu uygulamayı önümüzdeki günlerdede ilimizde yaygınlaştırmak arzusu içerisindeyiz. Ekmeğimizi paylaşırsak barış olur, huzur olur, mutluluk olur. Allah razı olsun”katkı sunanlardan dedi.



DENİZ CADDESİNDE İNCELEME…
Ziyarette Teşekkür belgesini işletme sahibine takdim eden Başkan Kasap, yardım yapanında yardıma muhtaç olanında birbirini görmeden yapılan bu davranış tarzına 40 ekmek yardım ederek ziyaretini Deniz caddesinde yapılan yeni düzenlemeleri beraberinde Başkan Yardımcısı ve Teknik ekiple inceleme yaparak sonlandırdı.