Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Samsun’un Canik Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sandıkçı, bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrencilere burs desteği vereceklerini açıkladı.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede ilk defa üniversiteyi kazanan öğrencilere bu yıl da burs desteği vereceklerini ifade etti. Canik’te üniversite eğitimine yeni başlayan öğrencilerin tamamına hiçbir ayrım gözetmeksizin burs vereceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Öğrencilerimizin daima yanındayız” diye konuştu.

Eğitim Dostu Şehir Canik

Eğitime yönelik projelerle öğrencilerin yanında olmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canikimizde geleneği sürdürüyoruz. Daha öncedeki senelerde olduğu gibi olduğu gibi bu sene de Canik’te üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin tamamına burs desteği vereceğiz. Bu süreçte öğrencilerimizden tek istediğimiz belirlenen başvuru tarihleri içerisinde belediyemize müracaat etmeleri. Hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızla öğrencilerimizin eğitim hayatına katkıda bulunuyoruz. İlçemizde eğitime yönelik yeni projeler ve yatırımlara imza atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise öğrencilerin burs başvuru tarihleri ve burs hakkında detaylı bilgiye Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabileceği kaydedildi.