Üst üste alınan kötü sonuçların ardından tekrar teknik direktörlük değişikliğine giden TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Pazarspor'da başkan Hüseyin Yangın bulundukları yerin kendilerine yakışmadığını ve camia olarak birlikte ayağa kalkarak ve hedeflerine emin adımlarla ilerleyeklerini belirtti. 

Jonjo Shelvey'den çağrınız var! Jonjo Shelvey'den çağrınız var!

Teknik direktörlük görevine getirilen Taşkın Güngör ve ekibine güvendiklerini söyleyen Başkan Yangın: "Bulunduğumuz durum bize yakışan bir yer değil. Devre arası yaşanan ayrılıklar ve katılanlarla birlikte ilk yarıdaki çıkışımızı devam ettiremedik ve ikinci yarının dört maçını malesef puansız geçirdik. Bu durumda Teknik Ekip değişikliğini yeni bir heyecan ve ivme yakalamak için gerçekleştirdik.

Bugün itibarı ile Sporcularımıza gecikmiş bir ödememiz bulunmamaktadır.Sosyal medyada bu konuda spekülatif değerlendirmelere itibar etmeyiniz. Şunu net olarak söyleyebilirimki, Sporcu ödemeleri konusunda en sağlıklı ve düzgün bir sezonu yaşıyoruz.

Bunun karşılığınıda saha sonuçlarını düzelterek alacağımıza inanıyor, sporcu kadromuza ve aramıza yeni katılan Teknik Direktör Taşkın Güngör ve ekibine güveniyoruz.

Bundan sonra Sevdası Pazarspor olanlarla birlikte camia olarak birlikte ayağa kalkacağız ve hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu süreçte bize destek ve yardımlarını esirgemeyen, her daim yanımızda olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Osman Aşkın Bak'a buradan sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor ve onun destekletini karşılıksız bırakmayacağımızın sözünü veriyoruz.

Bu vesile ile sezonun kalan bölümünde bizlerle birlikte olacak Teknik Direktörümüz Taşkın Güngör ve ekibine başarılar diliyoruz" dedi.