Bayındır İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayındır Temsilciliği iş birliğinde Özgecan Aslan anısına düzenlenen Satranç Turnuvası, iki gün süren müsabakaların ardından tamamlandı.

İzmir İtfaiyesi tavuk çiftliğinde mahsur kalan hayvanlar için zamanla yarıştı
İzmir İtfaiyesi tavuk çiftliğinde mahsur kalan hayvanlar için zamanla yarıştı
İçeriği Görüntüle

Toplam 160 satranç sporcusunun katıldığı organizasyonda, farklı yaş kategorilerinde mücadele eden sporcular, dereceye girebilmek için hamlelerini ustalıkla yaptı. Strateji ve zekânın ön plana çıktığı turnuva, izleyenlerden de yoğun ilgi gördü. Final karşılaşmalarının oynanmasının ardından düzenlenen ödül töreni ile turnuva sona erdi. Kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Bayındır İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dr. Erdal İnce, Gençlerin zihinsel gelişimine katkı sunan bu tür organizasyonların süreceğini belirterek, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Kaynak: İHA