Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden AK Parti Kalkandere Belediye Başkan adayı Mehmet Yılmaz seçim beyannamesinde yer alan tüm yatırım ve hizmetlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

İlçedeki ziyaretlerinde Mehmet Yılmaz’a  İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üye adayları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

“Kalkandere’nin çehresini değiştireceğiz”

Yaptığı ziyaretlerinde Belediyecilik anlayışıyla ilgili bilgiler aktaran Belediye Başkan adayı Mehmet Yılmaz “Biz farklı bir belediyecilik ortaya koyacağımızı vaat ediyoruz. Proje başkanı olarak ekibimizle birlikte geliyoruz ilçemizde projelerimizi hayata geçireceğiz. Projelerin peşinde koşan proje başkanı olacağız. Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir. Bunu Kalkandere’de tam anlamıyla uygulayabilmek için  geldim. Halkımız inşallah teveccüh gösterirse ekibimizle birlikle Kalkandere’nin çehresini değiştireceğiz. İlk işimiz ilçemizin giriş kavşağıyla ilgili olacak. İlçe giriş kapısı önemlidir. Bu alanda çalışmalarımız olacak. İlçemizde nüfusumuz azaldı.

Öğrencilere sabah enerjisi: önce spor, sonra ders Öğrencilere sabah enerjisi: önce spor, sonra ders

Göçler başladığı ilçeyi yeniden revize etmemiz lazım. Çok acil konutlara ihtiyacımız var. 180’e yakın memurumuz var. Bunların üçte biri ilçemizde kalamıyor. Onlar için gerekli alanları oluşturmamız lazım. Gençlik alanlarımız eksik sokaklara ilave yapılması gereken projeler var. Turizm konusunda eksiklerimiz var. Ortaya konulan hizmetlerin bir kısmını belediye ile bir kısmını merkezi hükümetle bakanlık desteği ile il özel idare ile hepsini hayata geçireceğiz.

Projelerimizi tek tek kapı kapı gezerek anlatacağız. Sosyal, kültürel, ekonomik belediyecilik yapmak istiyoruz. Her alana dokunacağız, eksik bırakmayacağız. Halkımızla iç içe olacağız. Kalkandere’mizin akil insanlarıyla, büyükleriyle, teşkilatımızla, muhtarlarımızla istişare halinde olacağız. Hep birlikte Kalkandere’miz için çalışacağız. Projeler için gerek vekillerimizle, gerek bakanlarımızla, iş insanlarımızla sürekli iletişim halinde olacağız. İlçemizin hak ettiği yatırımları hizmetleri alması noktasında elimizden geleni yapacağız. İl dışından kardeş belediyecilik bağlantıları kuracağız" dedi.