Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Benim Yeşil Ayım” yarışmaları kapsamında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Adıyaman Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, programda emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini, Yeşilay Cemiyetinin oldukça başarılı çalışmalara imza attıklarını belirtiler. Yapılan konuşmaların ardından salonda bulunan protokol üyeleri tarafından yarışmada resim, karikatür, öykü, afiş, öykü ve slogan alanlarında derece yapan öğrencilere ödülleri verildi.
Programa Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, İl Sağlık Müdürü Emin Taş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, öğrenciler ile çok sayıda kişi katıldı.