ANTALYA, () - MANAVGAT Ticaret Ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, 19 Mayıs'ın bir halkın vatanını sahiplenerek, yeniden kurmaya giriştiği gün olduğunu söyledi. 19 Mayıs 1919'un Türk ulusunun tarihinde özel bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Boztaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kurtuluş Savaşı'mızın Büyük Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümüdür.19 Mayıs 1919, yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş ama umudunu, inancını yitirmeyen bir halkın vatanını sahiplenerek, geleceğini yeniden kurmaya giriştiği gündür. Ve bugün sahip olduğumuz bağımsızlığımız, Cumhuriyetimiz, demokrasimiz, çağdaş yaşam ve kurumlarımız 19 Mayıs'ta başlatılan mücadelenin eseridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs için benim 'doğum günüm' demiştir ve bugünü çok değer verdiği gençlere armağan etmiştir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutluyorum."

FOTOĞRAFLI