KIRKLARELİ'nin Babaeskispor Atletizm Takımı'nın, en yaşlı sporcusu emekli öğretmen Remzi Narlı (72), 'Adımlar Fidana' sloganıyla koşulan Turkcell Gelibolu Maratonu'nda  birinci olduktan sonra, 3 Kasım 2019'da koşulacak olan Vodofone İstanbul Avrasya Maratonu'na hazırlanıyor.

İlerlemiş yaşına rağmen spordan kopmayarak gençlere örnek olan Remzi Narlı, emekli öğretmen olduğunu belirterek, "Günümüzde her türlü bilgiye ulaşmak çok kolay, bilgiye ulaşmada öğretmene ihtiyaç sanki ama var rol model öğretmenlere ihtiyaç var. Ne yapabilirim dedim ve koşmaya başladım. 2017 yılında yapılan Gelibolu Maratonu'nda 3'üncü oldum.  Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu'nda ise 3'üncü oldum.  2018 yılında yapılan "İstanbul Vodofone Yarı Maratonu"nda da 10K yaş kategorisinde de birinci oldum. Edirne Yarı Maratonu,
Çanakkale Maratonu'nda birinci oldum. "İstanbul Vodofone Avrasya Maratonu'nda 6'ıncı oldum. 2019 yılında yapılan Edirne Sınırsız Dostluk Maratonu'nda 3'üncü ve en son olarak 10 kilometre koştuğumu, 70-74 yaş erkekler kategorisinde 'Adımlar Fidana' sloganıyla koşulan Turkcell Gelibolu Maratonu'nda birinci oldum. Sabırla, azimle, tutarlılıkla 72 yaşında koşulabileceğini, hatta kürsüye çıkılabileceğini emekli öğretmen olarak topluma anlatmak istiyorum. Koşmak benim için artık bir tutku oldu. Öğrencilere, gençlere bu konuda rol model olursam mutlu olurum. Sırada 27 Ekim 2019'da koşulacak olan Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu ve 3 Kasım 2019'da koşulacak Vodofone İstanbul Avrasya Maratonu var. İnşallah bu yarışmalarda da başarılı olurum" dedi.