ADANALI sinema ve tiyatro oyuncusu Ergün Özfırıncı, 19 Eylül'de sahneleyeceği tek kişilik stand-up gösterisinin geliriyle sokak köpekleri için kulübeler yaptıracağını söyledi.

Tek kişilik gösterilerin bilet gelirleriyle geçen yıl 250 adet kedi evi yaptırdıklarını dile getiren Ergün Özfırıncı, bu kez sokak köpekleri için çalışma yürüteceklerini belirtti. Hayvanseverlerin katkılarıyla yardıma muhtaç hayvanlar için elinden geleni yapacağını dile getiren Özfırıncı, "Eylül ayı sonuna kadar hedefimiz 200 adet köpek evi yaptırmak. Yaptığım tek kişilik oyunların tüm geliri sokak hayvanları yararına kullanılmaktadır. Her sokağa her okula kırsal kesimlere köpek evleri konulsun istiyorum. Gösterime eğlenceli vakit geçirmek ve hayvan dostlarımıza katkıda bulunmak isteyen herkesi bekliyorum” dedi.

Ergün Özfırıncı’nın tek kişilik stand-up gösterisi 19 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sergilenecek. Biletler belediyenin tiyatro salonu gişesinden satışa sunuldu.

FOTOĞRAFLI