ALTINDAĞ Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, Ankara Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ve vatandaşlar ile birlikte 'Bahara Merhaba' etkinliği kapsamında bisiklet sürdü.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’li Tiryaki, Batıkent’te anlamlı bir etkinliğe imza attı. Batıkent Metro Durağında, Yenimahalleliler ile buluşan Tiryaki, Meydan AVM’ye kadar bisiklet sürdü. Tiryaki, Yenimahalle’de bisiklet yolları inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Paylaşımlı Bisiklet Sistemi’ni Yenimahalle’de uygulayacaklarını söyleyen Tiryaki, "Yenimahalle’ye 30 bin metrekare büyüklüğünde tüm vatandaşlarımızın kolayca faydalanabildiği bir bisiklet parkı kazandıracağız. Bisiklet parkı sayesinde tüm vatandaşlarımız spor yaparken aynı zamanda keyifli vakit geçirebilecekler. Planladığımız bu parkın içerisinde çocuk ve yetişkin bisiklet parkuru, bisiklet parkları, çocuk oyun alanı, dinlenme ve oturma alanları, kafe ve paylaşımlı bisiklet kiralama noktaları olacak" dedi.
'YENİMAHALLE'DE DE SPOR ALANINDA SAYISIZ YATIRIM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'
Yenimahalle’yi yeşil alanlar ve spor tesisleri ile donatacaklarını ifade eden Tiryaki, şunları söyledi: "Açtığımız spor tesisleri ile hem kulüplerimize destek verirken hem de tüm vatandaşlarımızı günlük hayatlarında sporla buluşturduk. Desteklerimiz ve spor alanında çalışmalarımız her zaman devam edecek. Yenimahalle’de de spor alanında sayısız yatırım gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızı, çocuklarımızı farklı spor dallarıyla tanıştıracak yatırımlara imza atacağız. Yenimahalle’de vatandaşlarımız ile bisiklet sürme etkinliği düzenledik. Yenimahalle’de hep birlikte çok daha güzel günler göreceğiz. Umuda, güzel günlere pedal çevirdik. Göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın, çocuklarımızın güvenle kullandığı bisiklet yolları inşa edeceğiz. Temalı parklarımızda rahatla kullanabileceğiniz bisiklet parkurları olacak. Yenimahalle’de spor alanındaki faaliyetleri, etkinlikleri tüm vatandaşlarımız rahatlıkla yapabilecek. Yapacağımız bisiklet yolları ile bisikleti kullanımı artırmayı hedefliyoruz."

FOTOĞRAFLI