AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya, Ak Partili heyet ile birlikte seçimlerde kendilerini destekleyen MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. 
Belediye Başkanı Salih Akkaya, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyareti gerçekleştirdi. Seçimlerde devletin ve milletin bekası için 'Cumhur İttifakı' olarak bir araya geldiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Salih Akkaya, ''Devletin ve milletin bekası için, milletin menfaatini ön planda tutan iki partimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir araya gelmiştik. Bu birlikteliğin her iki partimizin Genel Başkanları; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli yerel seçimlerde de bu ittifakı sürdürme kararı kılmıştır. Bizde bu karar doğrultusunda Akşehir’imizde Milliyetçi Hareket Partisiyle beraber Meclis Üye listemizi oluşturarak seçimlerde birlikte çalıştık. Elhamdülillah Cenab-ı Mevla’da bu çalışmamızın sonucunda da bizlere zaferi nasip etmiştir. Akşehir Belediye Başkanlığı seçimini Cumhur İttifakı olarak kazandık.'' dedi.
Seçim öncesi 81 proje açıkladıklarını ifade eden Akkaya, bu projeleri ve daha fazlasını gerçekleştirmek üzere bütün ekiple beraber çalışacaklarını söyledi.