İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - BU yıl ikincisi düzenlenen Antalya Moda Haftası-Fashion Week, Norveçli tasarımcı Shervin Najafpour, Azerbaycanlı Fakhriya Khalafoa, Lübnanlı modacı Abed Mahfouz ve Güler Baysal'ın koleksiyonlarının tanıtıldığı defileyle son buldu.

Turizmin başkenti Antalya'da ikinci kez düzenlenen Antalya Moda Haftası-Fasihon Week, moda tasarımcıları Norveçli tasarımcı Shervin Najafpour, Azerbaycanlı Fakhriya Khalafoa, Lübnanlı modacı Abed Mahfouz ve Güler Baysal'ın 2019 İlkbahar- Yaz kreasyonlarının tanıtıldığı defileyle son buldu. İlk gün modacı Burcu Kandemir, Selen Dalkıran ve Nifüfer Korkmaz'ın kreasyonlarının tanıtıldığı moda günlerini yüzlerce moda tutkunu takip etti.

Norveçli tasarımcı Shervin Najafpour kreasyonunun tanıtımı başladığında podyumda bulunan ekrandan da savaş karşıtı sunum yapıldı. Defile ayakta alkışlandı. Lübnanlı modacı Abed Mahfouz ise podyuma Türk bayrağı ile çıktı. Koleksiyonun tanıtımını arkadaşlarıyla birlikte izleyen Mahfouz'un tasarımları büyük beğeni gördü.

Azerbaycanlı modacı Fakhriya Khalafoa'nın koleksiyonunun tanıtımı ise Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Azerbaycan'ın sevinci bizim sevincimiz, kederi bizim kederimi" sözü eşliğinde başladı. Koleksiyonunda beyaz renkleri tercih eden Khalafoa'nın abiye tasarımları kadınların ilgisini çekti.

Antalya Moda Haftası'nın onur konuğu ise manken Şebnem Schaefer oldu. Schaefer, organizasyonun sponsorlarından bir markanın tanıtımını yaptı, ardından bir kez podyumda yürüyerek davetlileri selamladı.

FOTOĞRAFLI