ANTALYA, () - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) idari personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim-Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

AÜ Avrupa-Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Tesisi'ndeki Hizmet İçi Eğitim-Değerlendirme Toplantısı, AÜ Genel Sekreteri Ali Serinoğlu'nun açılış konuşmasıyla başladı. İki gün süren eğitimde; 2018 yılı değerlendirmesi, muhasebe-bütçe faaliyetleri, norm kadro çalışmaları ele alındı.

Ali Serinoğlu konuşmasında, tüm dünyanın hızla değiştiğini, yaşanan bu hızlı değişim her alanda gelişimi de gerekli kıldığını belirtti. Değişime ayak uydurmanın ve çağı yakalayabilmenin yolunun da eğitimden geçtiğine işaret eden Serinoğlu, "Bu kapsamda düzenlediğimiz Hizmet İçi Eğitimin; işlemlerin mevzuata ve günün gereklerine uygun olarak yürütülmesine, uygulama alanlarında birlikteliğin sağlanmasına ve işleyişin sağlıklı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Hızla gelişen ve büyüyen bir üniversite olarak özellikle son üç yılda önemli başarılara imza attıklarını belirten Ali Serinoğlu, üniversitenin başarılarının ardında özverili çalışmalarıyla idari personellerin emeğinin büyük olduğunu vurguladı. Akdeniz Üniversitesi'nin her ferdinin temel gayesinin üniversiteyi en iyi noktaya taşımak olduğunu ifade eden Serinoğlu, özverili çalışmalarından dolayı tüm Akdeniz Üniversitesi mensuplarına teşekkürlerini sundu.

FOTOĞRAFLI