AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kurban Bayramı dolayısıyla belediyeye ait çocuk eğlence parklarını ücretsiz yaparak, binlerce çocuğa eğlenceli bir bayram yaşattı. Başkan Zeybek, "Çocuklar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz" dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla belediye bünyesinde hizmet veren Veysel Eroğlu Parkı ve Karayolları Parkı'nda çocuk oyun alanları Kurban Bayramı'nın ikinci gününden itibaren dördüncü gününe kadar çocuklar için ücretsiz yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, parkları ziyaret ederek çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirdi. Çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Zeybek, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmedi. Çocuklarla oyun parkında bir süre oynayan Zeybek, çocuklara oyun alanlarının zamanla genişletileceğini söyledi.
ÇOCUKLARIMIZ MUTLU OLSUN BİZE YETER
Karayolları ve Veysel Eroğlu paklarındaki oyun alanlarının çocuklar için ücretsiz olması dolayısıyla 4 bin ile 5 bin civarında eğlenme fırsatı bulduğunu anlatan Başkan Zeybek, "Belediyemiz tarafından yapılan Karayolları ve Veysel Eroğlu parklarında oyun alanlarımızı çocuklarımıza bayram dolayısıyla bayram hediyesi olarak ücretsiz yapalım istedik. İnşallah ilerleyen günlerde Karayolları Parkı'mız daha genişleterek daha farklı oyun gruplarını çocuklarımıza kazandıracağız. Çocuklarımız mutlu olsun yeter. Bizim tek istediğimiz bu. Gördüğüm kadarı ile çocuklar da memnun. Bayram süresi boyunca oyun parklarımızdan 4 bin ile 5 bin çocuğumuz faydalandı. Çocuklarımızın mutlulukları da yüzlerinden okunuyor. Çocuklar mutlu oldukça biz de her türlü imkanı sunmaya gayret sarf edeceğiz" dedi.
AİLELER UYGULAMADAN MEMNUN
Çocuklarını Karayolları ve Veysel Eroğlu oyun parklarına getiren aileler ise uygulamadan çok memnun olduklarını söyleyerek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür etti. Aileler çocukların bu uygulamadan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Çocuklar da hep bir ağızdan Başkan Zeybek'e bayram hediyesinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI