Vahit İŞBAŞARAN/LÜLBURGAZ(Kırklareli),()-BATI Karadeniz Kardeş Odaları Programı kapsamında Tekirdağ, Akçakoca, Alaplı, Bolu, Çaycuma, Devrek, Düzce, Gerede, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası başkanları Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine geldi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Meclis Başkanları, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterlerini misafir etti.

Cebelli Carmen Wedding House’da gerçekleşen buluşmada yaptığı konuşmada, “Bölgelerinin ticaret ve sanayi erbaplarının en güçlü birliği olan Odalarımızın gün geçtikçe ülke ekonomisine olan katkıları ve destekleri daha da önem kazanmaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz sayesinde tek çatı altında ortak hedeflere yürümekteyiz. Odalar ve Borsalar olarak bu tür ziyaret ve toplantılar sayesinde çalışmalarımızı birbirimizle paylaşarak üyelerimize daha fazla katkı sağlayabilir ve üye memnuniyetini arttırabiliriz. Odamız binasının yenilenme çalışması sebebiyle sizleri bu organizasyonda buluşturmayı düşündük. Bir sonraki ziyaretinizde yeni oda binamızda sizleri konuk edeceğimizi belirtmek isterim. Ziyaretiniz bizleri oldukça memnun etti. Odamız adına sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum'' dedi.
Batı Karadeniz Kardeş Odaları olarak ziyarette bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları'na Cebelli tarafından günün anısına hediyeler verildi.