Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ, (Bitlis),() -BİTLİS'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşerek yatırımların yapılması talebinde bulundu.

Ankara’da bulunan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret etti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşen Başkan Gürsoy, ilçeye yapılması planlanan Küçük Sanayi Sitesi, Güneş Enerjisi Santralleri ve Doğalgaz projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi için çeşitli taleplerde bulundu.

Bakan Mustafa Varank ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yapan Başkan Gürsoy, “İlçemizin ve bölgemizin gelişimi adına önem arz eden Küçük Sanayi Sitesi, Güneş Enerjisi Santralleri ve Doğalgaz ile ilgili projelerimizin bir an önce hayata geçirilmesi için Sayın Bakanımızla görüşmelerde bulunduk ve ilçemize bu yatırımların yapılması konusunda taleplerimizi ilettik.  Sayın Bakanımız taleplerimizi olumlu karşıladı ve gereken desteği sağlayacaklarını dile getirdi. İnşallah yeni dönemde ilçemiz ile ilgili güzel çalışmalarımız olacak. Desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI