BOLU'da, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan 'Bolu Kitap Fuarı', Cuma günü Karaçayır Spor Salonu'nda başlayacak.

Bolu Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği iş birliğinde, 8 Mart'ta açılışının yapılacağı, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Bolu Kitap Fuarı 8-17 Mart tarihleri arasında kitapseverleri kabul edecek. Çeşitli yazarların söyleşi yapacakları ve imza günlerinin gerçekleştirileceği bir programla Bolu'da açılacak olan, Bolu Kitap Fuarı ziyaretçilerini belirtilen tarihlerde 09.00 ile 21.00 saatleri arasında kabul ederek kitapseverler ile kitapların buluşmasını sağlayacak.
 
Milli Türk Talebe Birliği Başkanı Mustafa Şahin, "Bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi fuar kapsamında çeşitli yazarlarımızla söyleşi ve imza programları düzenlenecek, bu kapsamda 13 Mart Çarşamba günü Tarihçi-Yazar Mustafa Arman, 16 Mart Cumartesi Adem Özkese ve farklı bir çok konukla fuarımız devam edecektir." dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Yetişkin olabilmek için, geleceğe hazır olabilmek için, sağlıklı bir gelecek tahayyül edebilmek için, kapsamlı bir eğitime ve okumaya ihtiyacımız var. Ama istatistikler gösteriyor ki, Allah'ın 'Oku' emrine rağmen biz yine okumuyoruz. Önümüzdeki süreç için Milli Türk Talebe Birliği okuma-yazma oranını, sağlıklı, iyi eğitilmiş insan nüfusumuzu arttırabilmek için yoğun çaba sarf ediyor." diye konuştu.