Cansel ORUÇ/BURSA,()-KÜÇÜKOĞLU Holding çalışanları, Bursa’da düzenlenen geleneksel piknikte bir araya geldi. Holding’e bağlı TOKSAN Otomotiv, AK-PRES Otomotiv ve AKTEKNİK Kalıp İmalatı firmalarının Bursa’daki fabrikalarında çalışanlarının katıldığı piknik, Misi yakınlarında Gümüştepe Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi.

Küçükoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, İnsan Kaynakları Grup Başkanı Yahya Erçetin başta olmak üzere holdingin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı piknikte, mavi ve beyaz yaka çalışanları ile ailelerinin yer aldığı yaklaşık 2 bin kişi gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Organizasyonda, Oğuzhan Küçükoğlu ve Yahya Erçetin pikniğe katılan aileleri masalarında tek tek tek ziyaret edip hatırlarını sorarken, gün boyu çeşitli etkinliklerin yapıldığı organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

 “EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ ÇALIŞANLARIMIZDIR”

Geleneksel piknikte, üç firmada 5, 10, 15, 20 ve 30. yılını dolduran personele, teşekkür plaketi verildi. Etkinlikler sonrasında açıklama yapan Oğuzhan Küçükoğlu, otomotiv yan sanayi alanında Türk sanayisine hizmet eden büyük bir aile olduklarını söyledi. Çalışanların verimliliği ve hizmet kalitesi açısından yüksek moral ve huzurlu çalışma ortamlarına ihtiyaç duyduğunu belirten Küçükoğlu, Holding’in tüm şirketlerinde çalışanlara yatırım yaptıklarını, mesleki-kişisel gelişimlerinin yanı sıra, sosyal aktivitelere çok önem verdiklerini söyledi. Tüm yatırımlarında önceliklerinin çalışanlarının mutluluğu olduğunu dile getiren Küçükoğlu, "Vizyon hedeflerimize ulaşmak için iş stratejilerimiz ile yetenek yönetimi stratejilerimizi birleştirerek ilerliyoruz. 2025 hedeflerimize ulaşmak için tüm çalışanlarımızı strateji çemberimizin içine alarak kültürel yaygınlaşmasında aktif rol alıyoruz. Yüksek motivasyonlu çalışanlarımız ile hedeflerimize ulaşacağımızın farkındayız. Farklı motivasyon etkinlikleri, uygulamaları ile sinerjiyi hep maksimum seviyede tutuyoruz. İş yaşam dengesi mottomuz ile spor faaliyetleri, aile günleri, piknik, tematik günler, tekne turları, doğa gezileri, özel yemek davetleri, özel gün kutlamaları, karaoke partileri, anlık mutluluk, yılsonu kutlamaları, 23 Nisan kutlamaları, resim yarışmaları, happy hour ve diğer özel etkinliklerimizin organizasyonlarını yapıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak çalışanlarımızı bu projelerimize dâhil ediyoruz. Özel yaşam sağlık desteği, esnek çalışma saatleri ve diğer yan haklarımız ile çalışanlarımızın farklı ihtiyaçlarına destek veriyoruz" dedi.

Yükse performans hedeflerine ulaşmak için bağlılık ve memnuniyet anketleri düzenlediklerini de belirten Küçükoğlu, "Elde ettiğimiz verilerden çıkan sonuçları değerlendirerek yol haritamızı belirliyoruz. Kahve toplantıları, toplu ve bireysel iletişim görüşmeleri ile tüm çalışanlarımızın beklentilerini öğreniyor, süreçlerimize dâhil ediyoruz. Çalışanlarımızı anlık bilgilendirmek, karşılıklı iletişimi güçlendirmek, bilgilere daha hızlı ulaşabilmeleri için Kurumsal İletişim Portalımızı aktif olarak kullanıyoruz. İşi en iyi bilen işi yapandır felsefemiz ile çalışanlarımızın fikirlerini değerlendirerek, organizasyonun sürekli iyileştirilmesini sağlamaya özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.