KAYSERİ, () -  KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç’a 'Hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.  
31 mahalli idareler seçiminin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Memduh Büyükkılaç'ı çeşitli kurumların temsilcileri ziyaret etti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetimini makamında kabul eden Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İyi ki varsınız. Allah sizlerden razı olsun. Şehrimize hem katma değer hem ihracat anlamında güzel katkılarda bulunuyorsunuz. Sizden daha fazlasını bekliyoruz. Bizler de bir organizatör mantığı içinde üniversitelerimizle ve Organize Sanayi Bölgesi ile yolumuza hep birlikte devam edeceğiz” dedi.
Başkan Büyükkılıç’ın Kayseri'ye önemli hizmetleri olduğunu belirten Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ise, “Şehrimizde önemli hizmetleriniz oldu. Bugün de büyükşehir belediyemizde sizin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunuzu görmekten duyduğumuz mutluluğu şahsım, yönetim kurulum ve sanayicilerim adına ifade etmek isterim. İnşallah gönlümüz, kalbimiz bir ve beraber olup güzel kayserimizin daha üst seviyelere çıkması için sizinde desteğinizle çalışmalarımızı arttıracağız” ifadelerini kullandı.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve üyeleri de Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazetecilere teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, "31 Mart itibariyle seçimlerimiz sonuçlandı. Kayseri’mize yakışan bir huzur ortamı oldu. Buna katkı sağlayan tüm belediye başkanlarımıza, tüm belediye meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama burada en önemli katkıyı gazeteci dostlarımızın sağladığını düşünüyorum. Çünkü sizlerin olgun ve olumlu yaklaşımı bizi bu günlere getirdi. İyi ki varsınız" şeklinde konuştu. 
Başkan Memduh Büyükkılıç’ın uzun yıllar Kayseri’de aktif siyasetin içerisinde olduğunu ve gazeteciler olarak kendisini yakından tanıdıklarını belirten Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise, “Sayın Başkanımızın basınla hep yakın ve sıcak ilişkileri oldu. Tüm üyelerim ve yönetimim adına sizi tebrik diyorum, başarılar diliyorum. Eminim ki halka vaat ettiğiniz projeleri, beklide daha fazlasını hayata geçireceksiniz. Basınla ilişkiler noktasında da geride bıraktığımız 20 yıl içerisinde çok sıcak samimi bir diyalogumuz oldu. Burası büyükşehir olunca basınla ilişkileri on altı kat daha artıracağından hiç şüphem yok” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Kayseri Serbest Bölgesi’nin yöneticilerinin de 'Hayırlı olsun' dileklerini kabul etti.

FOTOĞRAFLI