Muzaffer NAL/ÇAY, () - AFYONKARAHİSAR Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, belediyenin toplam 40 milyon 539 bin lira borcu olduğunu açıkladı.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, belediyenin bor ve alacaklarıyla ilgili açıklama yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak seçimi kazandığı belirten Başkan Atlı, mazbatasını aldıktan sonra görev başladığını söyledi. Seçmenlerden gelen talep üzerine belediyenin borcunu açıklama gereksinimi duyduğunu belirten Başkan Atlı, "Belediyenin borcunu liste halinde hazırladı ve ilan tabelasına astılar. Elbette bu borcun arkasına sığınmayacağız. Borcu ödeyeceğimiz gibi vermiş olduğumuz sözlerimizi de yerine getirmek için çalışacağız" dedi.

40 MİLYON 539 BİN TL

Belediyenin toplam borcunun 40 milyon 539 bin lira olduğuna işaret eden Başkan Hüseyin Atlı, "Piyasa borcumuz 3 milyon 299 bin TL, vergi borcumuz 6 milyon 593 bin TL, SGK borcumuz 16 milyon 717 bin TL, İller Bankası, Belediyeler Birliği ve Kalkınma ajanslarına 5 milyon 873 bin TL, elektrik borcumuz 226 bin TL, bunun yanında belediye şirketinin ise 7 milyon 831 bin TL olmak üzere toplam borcumuz 40 milyon 539 bin liradır" dedi.

FOTOĞRAFLI