CUMHURİYET Halk Partisi’nin (CHP) Seyhan Belediyesi 1’nci sıra meclis üyesi adayı Mustafa Fidan Vursavuş, Seyhan ilçesinin adına yakışır bir ilçe olması için 4 kolla çalışacağını söyledi.
CHP tarafından Seyhan Belediyesi’nde 1’nci sıra meclis üyesi adayı gösterilen Adana Yapı Müteahhitleri (AYAMDER) Derneği eski başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, bilgi, birikim ve tecrübesiyle kendisine güvenenleri Adana’ya hizmet ederek mahcup etmemenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kentte aksayan şeyleri düzeltme fırsatını verdikleri için Seyhan Belediye Başkanı ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile partisi CHP’ye teşekkür eden Vursavuş, şöyle konuştu:
"Seyhan’ın adına yakışır bir ilçe olması için 4 kolla çalışacağım. Halkın sorunları dikkate alınacak ve sosyal belediyecilik, metotlarıyla çözülecek. Örnek gösterilen Eskişehir gibi bundan 5 sene sonra da Adana’yı ve Zeydan Karalar beyi örnek gösterecekler. Uzun yıllar uğraştığım konu inşaattı. Bu konularda en önemli şey bilgi birikimidir. Bunların bizlerle beraber mezara gitmeyeceğini bilmek de önemli. Bugüne kadar eleştirilen her şeyin tersini yapacağız. Doğru kentsel dönüşüm, doğru yönetmelikler, doğru uygulamalar olacak. Adana hazır olsun, güzel şeyler bizi bekliyor."

FOTOĞRAFLI