ADANA'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019 yılı mezuniyet törenini büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.
Kongre Merkezi’nde yapılan törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Dekan Prof. Dr. Rengin Güzel, dekan yardımcıları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Dekan Prof. Dr. Rengin Güzel,Çukurova Üniversitesi’nin 105 üniversite arasında yapılan değerlendirmede ‘Çevre Dostu Üniversite’ unvanına layık görüldüğünü hatırlatarak, törende çiçek hazırlamak yerine TEMA Vakfı’na ağaç dikimi için bağış yaptıklarını söyledi.  Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, sağlık çalışanları ekibine pırıl pırıl, dinamik ve donanımlı hemşireler ve ebeler kazandırmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Açılış konuşmalarının ardından Çukurova Üniversitesi Pop Orkestrası mini bir konser verdi. Ardından dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından plaket ve diplomaları verildi. Bölüm öğrencilerinin danışmanlarından diplomalarını almasının ardından öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun oldu.

FOTOĞRAFLI