MERSİN’de Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, katıldığı huzur toplantısında muhtarlarla bir araya gelirken daha sonra ise çıktığı sokakta vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Merkez Toroslar İlçesi Yumuktepe bölgesinde bulunan Demirtaş, Turunçlu, Alsancak, Turgut Türkalp, Mustafa Kemal ve Portakal mahallelerinde huzur toplantısı düzenledi. Emniyet Müdür Yardımcıları ile Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Trafik, Asayiş birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, muhtar ve vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri dinledi. Toplantıda Şube Müdürleri, Müdür Şahne’ye anlatılanları not alırken, polis ve vatandaş ilişkilerini en üst seviyeye çıkarmak ve kurumsal iletişimi geliştirmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü iş ve işlemleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.
İlçe güvenliğini ilgilendiren birçok sorunun masaya yatırıldığı toplantıda, ana gündem maddeleri mahallede yaşayan Suriyeliler, daha çok bekçinin görevlendirilmesi, trafik sorunları, park ve bahçelerde ailelerin huzur ve güvenliği açısından alınacak önlemler, huzur ve sükunu tehdit eden şahıslar oldu.
Mahalle Muhtarları, geldiği günden bu zamana kadar ilçede, uyuşturucu konusunda düzenlenen başarılı operasyonlardan dolayı Müdür Şahne’ye ve birim Müdürlerine teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Şahne de, verimli bir toplantı yaptıklarını, vatandaş ve muhtarlar ile işbirliği toplantılarına bundan sonra da devam edeceklerini söyledi.
Toplantının ardından cadde ve sokakları gezen Emniyet Müdürü Şahne, vatandaşlarla da ayaküstü sohbet ederken, büyük ilgi gördü. Çocuklarla da hoşça vakit geçiren Müdür Şahne, Mersin Polisi’nin 7/24 esasında çalışarak huzur ve güveni sağladığını da sözlerine ekledi.