MANAVGAT, () - CUMHUR İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, seçim çalışmalarını mahalle ziyaretleriyle sürdürdü.

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, 31 Mart yerel seçimleri çalışma programı kapsamında Saraçlı, Karavca, Güzelyalı, Çamlıtepe, Halitağalar, Uzunlar, Kadılar ve Çavuşköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantılara AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, belediye meclisi üyesi adayları ve parti yöneticileri, AK Parti eski ilçe başkanlarından Ercan Mekteplioğlu da katıldı. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar Hasan Öz'e yoğun ilgi gösterdi. Dualarla, kurban kesilerek, havai fişek gösterileriyle karşılanan Hasan Öz'le fotoğraf çektirmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı.

Mahallelerde vatandaşlara hitap eden Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Hasan Öz, önce gönüllere gireceklerini belirterek, "İşimiz önce gönülleri fethetmek. Sonra Manavgat'ta yaşayan herkese ayrım yapmadan, ayrıcalık göstermeden eşit hizmet etmek. İnşallah Manavgat 31 Mart'tan sonra gönül belediyeciliği ve hizmet belediyeciliğiyle tanışacak" dedi.

Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, çiftçilerin ve üreticilerin yaşam kalitelerini arttırmak amacıyla çalışmalar yapacaklarını da söyledi. Hasan Öz, "Manavgat'ta birileri pazar yerleri ve pazarcılar konusunda dedikodu çıkarıyor. Pazar yerinde bulunan herkes yerli yerinde kalacak. Bizim amacımız, pazarcı esnafımızı Alanya'ya Belek'e gitmek yerine, Manavgat'ta yeni pazarlar oluşturarak oralarda çalışmasını sağlamak. Yeni pazar yerleri araştırması yapıyoruz. İlave pazarlar açarak, sizleri Alanya'ya Belek'e yormak istemiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI