İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - KALEİÇİ Rotary Kulübü 2018/2019 dönem başkanı Mesut Özderin, görevini Selma Demir Tekinalp'e devretti.
Farklı mesleklerde birçok iş insanını bir araya getiren Kaleiçi Rotary Kulübü'nde görev değişimi yapıldı. Akra Otel'de düzenlenen törene katılan Rotaryenler, 2018-2019 dönem başkanı Mesut Özderin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Dönem başkanlığı sırasında kendisine destek olan Rotaryen arkadaşlarına teşekkür eden Özderin, şöyle konuştu;
"Sonsuza kadar döneceğine emin olduğum çarkın içinde bir yıl başkan olarak görev yapmanın onuru ve heyecanı ile bayrağı teslim etmek için buradayım. Bizim oralarda bir söz vardır. 'Derdin iyisi ölmek, borcun iyisi ödemek.' Rotary aileme olan başkanlık borcumu ödemenin mutluluğu içindeyim" dedi. Geceye eşi Nurten Özderin ile katılan Özderin, daha sonra boynundaki başkanlık kolyesini yeni başkan Selma Demir Tekinalp'e vererek başarı diledi.
Kaleiçi Rotary Kulübü'nün yeni başkanı Selma Demir Tekinalp ise görev bayrağını bir sonraki döneme kadar başarıyla taşıyacaklarını kaydetti. Yapmak istedikleri ve planladıkları projeleri anlatan Tekinalp, Rotaryenlerin alkışları arasında görevi teslim aldı.
Gecede Rotaracaktlarda da görev teslimi gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI