Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ()-KIRKLARELİ'ne  bağlı Demirköy ilçesinde bulunan Rezve Deresi üzerine kurulu ve Osmanlı dönemine ait bir ayağı Türk, bir ayağı ise Bulgaristan tarafında bulunan üç kemerli Volçan Köprüsü, onarıma alınacak.

Asırlara meydan okuyan tarihi köprü , Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in takibiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Sanat Yapıları Başkanlığı tarafından 2019 Yılı Tarihi Köprüler Restorasyon Programı'na alındı. Tarihi köprü, Boztaş Köyü'nün 5,1 kilometre kuzeybatısında, İncesırt köyünün 4,7 kilometre kuzeydoğusunda Bulgaristan sınır hattını oluşturan Rezve Deresi üzerinde bulunuyor. Orman içerisinde bulunan köprüye araçla ulaşım sağlanamıyor. Kırklareli'nin İncesırt köyünde başlayıp yine bu köyde tamamlan yedi saat boyunca yapılan yaklaşık 17,5 kilometrelik doğa yürüyüşü ile köprünün olduğu yere ulaşabiliyor.
Kesme taş ile üç kemerli olarak yapılmış köprünün günümüzde sadece tek kemeri sağlam bulunuyor. Köprünün güneydoğu tarafı Türkiye kısmındaki kemer ayaktadır. Diğer kısım çökmüş, taşları etrafta dağınık durumdadır. Köprünün sağlam olan kısımlarını incelendiğinde 5 metre eninde, orta kemer açıklığının yaklaşık 10 metre, kenar kemerlerin de yaklaşık 7 metre açıkta olduğu görülüyor.