MERSİN, () - MERSİN Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) yönetimi, Çocuk Evleri Sitesi'nde yaşayan çocukları yemekte ağırladı. Yöneticiler, birlikte film izledikleri çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.
İmza attığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken MESİAD'ın son durağı, yaşamlarını 'Sevgi Evleri' olarak bilinen Çocuk Evleri Sitesi'nde sürdüren çocukların yanı oldu. Kent merkezindeki bir AVM'de çocuklarla yemekte bir araya gelen Dernek Başkanı Hasan Engin, Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, yönetim kurulu üyeleri Sibel İnandı, Mehmet Avcılar, Yiğit Gökşen, Abuzer Yavuz ve Adnan Gündoğdu, onlarla birlikte sinemada 'Alaaddin' isimli filmi izledi.
Çocuklara film sonrası çeşitli hediyeler verilirken Başkan Engin, "Çocuklarımız geleceğimizdir. Yarınlarımızı onlara emanet edeceğiz. Bu nedenle çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Onların mutlu olması için herkes elinden gelenin fazlasını yapmalıdır. Çünkü ilgi ve sevgi ile motive olan çocuklar, her zaman daha iyi çalışır ve daha iyi bir geleceğe sahip olurlar" dedi.

FOTOĞRAFLI