ANTALYA, () - CUMHURİYET Halk Partisi'nin (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Antalya Yüksek İstişare Konseyi'nin (AYİK) düzenlediği toplantıda projelerini anlattı.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AYİK'in düzenlediği toplantıya katıldı. Muhittin Böcek, Konsey Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda göreve geldikleri takdirde yapacakları projeleri anlattı. Belediye başkanı olduğu 20 yıllık süre içinde vicdanını rahatsız edecek hiçbir şeyin altına imza atmadığını belirten Başkan Böcek, "Tutamayacağım sözü asla vermedim. Gerçekleştirdiğimiz her projede önceliğimiz, halkımızın daha mutlu ve huzurlu olmasına, yaşam kalitesini artırmaya yönelikti" dedi.
YERELDEN KALKINMA MODELİ
Antalya'da yaşayanların refah seviyelerinin artırılmasının temel hizmet anlayışı olacağını vurgulayan Muhittin Böcek, alışılagelmiş belediyecilik anlayışının kendi döneminde sona ereceğini söyledi. Antalya'nın planlı, kurallı ve kimlikli bir kent olması için A'dan Z'ye çalışmalar yaptıklarını anlatan Böcek, projeleri bunlara göre hazırladıklarını aktardı.
KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIZ
Belediyelerin siyaset değil hizmet üretmesi gereken kurumlar olduğunu dile getiren Muhittin Böcek, "Bugüne kadar kimsenin ekmeği ile oynamadık, hep kazandırmaya çalıştık. Hiçbir belediye çalışanı siyasi görüşünden dolayı işten çıkarılmayacak. Çünkü biz birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte kazanacağız" dedi.
AYİK Başkanı Hasan Akıncıoğlu, projeleri hakkında bilgi veren Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI