Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),()-ORHANGAZİ ve İznik Belediyelerinin bağlı olduğu İznik Gölü Koruma Birliği’nin yeni dönem ilk meclis toplantısı birliğin en yaşlı üyesi Kani Mestanlar Başkanlığında toplandı. Seçimlerin yapıldığı Göl Birliği meclisinde encümen ve plan bütçe komisyon seçimleri ile meclis birinci ve ikinci başkanvekilliklerinin seçimi yapıldı.

Orhangazi ve İznik Belediyelerinin oluşturduğu Göl Belediyeler Birliği’nin yeni dönemin ilk meclis toplantısı Orhangazi Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ile birlik meclis üyelerinin katıldığı Göl Belediyeler Birliği’nin yeni dönemin ilk meclis toplantısına birliğin en yaşlı üyesi Kani Mestanlar Başkanlık yaptı. Kani Mestanlar’ın yönettiği mecliste Göl Belediyeler Birliği’nde Başkan, 1.başkan vekili, 2. Başkan vekili ve katip üyelerin seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylama neticesinde Meclis Başkanlığına Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Meclis 1.başkanvekilliğine İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Meclis 2.başkanvekilliğine Emrullah Sözer, Katip üyeliklere ise Nurcan Polat ile Nimet Ercan seçildi.

ENCÜMEN VE KOMİSYON SEÇİMİ YAPILDI

Göl Belediyeler Birliğinin bundan sonraki maddelerinde ise birliğin yeni başkanı Bekir Aydın oturuma başkanlık etti. Yapılan gizli oylama sonrasında birliğin encümen üyeliklerine Selami Ekeman ile Halil Çakır seçilirken, Birlik Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Ergül Aydın, Salih Gönül, Kani Mestanlar, Oğuz Çetin ve İsmail Topuz seçildi. Göl Belediyeler Birliği meclis toplantısında birliğin 2018 yılı faaliyet raporu ile 2018 yılı kesin hesapları birliğin oy birliği ile kabul edildi.
FOTOĞRAFLI