KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde sıcak asfalt serim çalışmaları törenle başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Pazarcık Belediyesi işbirliğinde  doğalgaz ve su şebekesi çalışmaları ile bozulan yollardaki asfaltlamanın startı törenle verildi. Törende konuşan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, seçimlerde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini kaydederek şunları söyledi:

"Ne demiştik seçimlerden önce? İlçe merkezimizin bütün cadde ve sokakları etaplar halinde sıcak asfaltla buluşacak demiştik. İşte bugün Pazarcığımızın daha temiz ve daha güzel bir görünüme kavuşması için bu programda sizlerle bir araya geldik. Biz Pazarcık sevdalısıyız, Pazarcık bizim aşkımız, tutkumuz. Göreve başladığım günden bu yana siz değerli hemşerilerimin desteğini ve teveccühünü görmek bizleri bu güzel ilçeye hizmet etme noktasında kamçılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör bey'in desteğini her noktada gördük görmeye de devam ediyoruz. Kendilerine huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Şehir içi yollarımız bizim en büyük problemlerimizden bir tanesiydi. Bugün inşallah bu sıkıntıya neşter vuruyoruz. Söz verdiğimiz gibi yollarımıza sıcak asfalt çalışmamıza başlıyoruz. Bu sizlere verdiğimiz sözlerden sadece bir tanesi daha birlikte yapacak çok işimiz, ilçemize getireceğimiz çok hizmetlerimiz var inşallah. Sizler bizim yanımızda oldukça bizden desteğinizi ve dualarınızı esirgemediğiniz müddetçe biz size hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise, "Büyüknacar, Ufacıklı ve Kızkapanlı Mahallelerimizin grup yollarını asfalt yaptık. Ayrıcı Pazarcık ilçesi genelinde mahallerimizde 25 kilometre asflat çalışması gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız Kahramanmaraş’ımız da ve ilçelerimizde devam ediyor. Bugün ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Pazarcık ilçemiz merkezinde 25 kilometre sıcak asfalt dökümünü gerçekleştireceğiz. Katılımlarından dolayı kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dondurma şovla birlikte asfalt serimin startı verildi.