MERSİN, () - MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus Kamyoncular Kooperatifi'ni ziyaret etti.
Sorun ve talepleri dinleyen Seçer, projelerinden söz etti. Seçimleri kazanacaklarına olan inancını dile getiren Seçer, "Tarsus'tan Anamur'a kadar birçok ilçede seçimi kazanacağız, buna inanıyorum. Bizim gündemimiz istihdam, yatırım, yoksulluk. Herkes benden iş istiyor. Ben herkese belediyede iş verebilir miyim? Belediyenin ihtiyacı yoksa, 'Benim adamım, benim partilim' diye işe almam doğru mu? Hep bundan şikayet ediyoruz. Ben de aynısını yaparsam doğru olmaz. Belediyede 9 bin 500 kişi çalışıyor. 15 tane fabrika büyüklüğünde bir istihdam. Diyorlar ki, 'Vahap Seçer kendisinden olmayanları işten çıkaracak, yerine kendi partisinden eleman alacak.' Siyasi görüşünden, etnik kökeninden dolayı kimse işten çıkarılmayacak. Alın teri ile çalışan herkes Vahap Seçer'in güvencesindedir" dedi.
Seçer, Tarsus Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus Üniversitesi ve Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi için belediyenin tüm olanaklarını seferber edeceklerini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI