TFF Amatör Futbol Bal Ligi'nin 1'inci Grup'ta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor'un şampiyonluk yarışı sürüyor. 
Bal Ligi'nin 1'inci Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, ligin 9'uncu haftasında gruptaki 2'nciliğini koruyor. Lider Mardin Büyükşehir Başakspor karşısına 3 eksikle çıktığı maçta 1 puan almayı başaran Siirt İl Özel İdarespor, yarışını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat, 
Siirt Özel İdarespor'un şampiyonluğun en favori takımı olduğunu belirterek, "Mardin Büyükşehir Başakspor maçından puanlarla dönmeyi hedeflemiştik. Karşılaşmaya 3 eksikle çıktık. Buna rağmen iyi bir mücadele verdik ve sahadan bir puan alarak ayrıldık" dedi.
Ligde oynadıkları her maçın önemli olduğunu aktaran Canpolat, sahaya her maçı kazanmak için çıktıklarını söyledi. Canpolat, "Biz bu yola şampiyon olmak için çıktık. Ligde oynadığımız tüm maçlar bizler için önemlidir. Oynadığımız tüm maçları yenmek için sahaya çıkıyoruz. Maçtan yenilgi ile ayrılsaydık bizim için büyük bir kayıp olurdu. Ancak bu yaşanmadı ve deplasmanda Mardin ile 0-0 berabere kalarak büyük bir avantaj elde ettik" dedi.
MUŞ MENDERESSPOR'U KONUK EDECEK
Ligin 10'uncu haftasında Muş Menderesspor'u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacaklarını söyleyen Canpolat; "Şampiyonluk yolunda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız Valimiz Ali Fuat Atik'e teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız ve bu şampiyonluğu onursal başkanımız Vali Ali Fuat Atik'e ve Siirt halkına armağan edeceğiz. Bu hafta ise kendi saha ve seyircimiz önünde Muş Menderesspor ile oynayacağız. Bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Takımdaki sakat oyuncularımız durumu ise bu hafta netlik kazanacaktır ve inşallah Muş maçında oynayacaklardır. Bu kapsamda tüm Siirtlileri bu maça davet ediyorum, gelip takımlarına sahip çıksınlar ve şampiyonluk yolunda bizlere ortak olsunlar" diye konuştu.